Welkom bij Limbo Studio's

Limbo Studio’s is een van de meest upcoming media-bedrijven van Limburg.
Het creatieve brein achter Limbo Studio’s en onze muziekacts als; Sjpringlaevend, Fiorenza, Zuuderleefde, Ivana, PUUR!, Claire en D’r Tim is Dwayne Horbag. Naast het bedenken en uitvoeren van podium-concepten en het begeleiden/managen van artiesten, fungeert Limbo Studio’s sinds jaren ook als boekingskantoor voor diverse exclusieve en inclusieve artiesten.

Limbo Studio’s is in Limburg momenteel een van de grote koplopers op het gebeid van het produceren van videoclips. Wij produceerden al clips voor o.a. Big Benny, Sjpringlaevend, Danny Pouwels, Fiorenza en vele anderen. Daarnaast verzorgden we verschillende registraties van evenementen en maakten we PR-spotjes voor diverse bedrijven. Limbo Studio’s bedenkt en voert ook grotere projecten uit. Eerder produceerden wij al tv-series, cd-presentaties, vlog-programma’s, live-registraties, musicals, theatershows en muziekevenementen/concerten.

Dwayne Horbag is op dit moment een van de meest succesvolle liedjesschrijvers van Limburg. In de afgelopen jaren schreef hij tientallen liedjes en wist hij al met 14 nummers de LVK finale te behalen. Dwayne schreef meerdere bekende liedjes zoals “Noe of nooit” (LVK finale 2018), “Doorgoon!” (LVK finale 2020) en “Vastelaoves-seconde-geluk” (LVK finale 2022) van Sjpringlaevend en “Van onger tot baove” (LVK finale 2021), en “Drie daag oet de plaat” (LVK finale 2018) van Fiorenza. Van het Sjpringlaevend-lied “Doorgoon” werd in samenwerking met diverse grote Brabantse feestartiesten als Vieze Jack, Veul Gere, Lamme Frans en de Deurzakkers een Nederlandstalige versie gemaakt die viraal ging in de landelijke media en al meer dan een miljoen keer is gestreamed. Daarnaast stond het lied centraal in de Jan Linders reclames van 2020. Ook schreef Dwayne in samenwerking met de bekende tekstdichter Bas Keltjens de nummers “Get sjluukskes langer” (LVK finale 2019), “De Lètste Hoije” (LVK finale 2020), “De klein-kefeekes-koorts” (LVK finale 2021), “De fieëstendje finale” (LVK finale 2022) en “Dalik” (LVK finale 2023) voor het Graotekoeër.

Buiten bovenstaande diensten biedt Limbo Studio’s zang, gitaar en performance-lessen aan (beginnende) artiesten en particulieren aan. Tijdens deze performance-lessen leer je beter voor de dag te komen op een podium en te zorgen dat je optreden goed in elkaar zit. De zanglessen van Limbo Studio’s worden door Dwayne Horbag zelf gegeven (Conservatorium Maastricht).

Wij willen iedereen van muziek en beeld laten genieten, van jong tot oud! De twee meest succesvolle ideeën van Limbo Studio’s zijn tot nu toe het feest-duo “Sjpringlaevend” met honderdduizenden streams en drie LVK-finale plekken op hun naam en de feestact Fiorenza, bekend van “drie daag oet de plaat” en winnares van de Jo-Erens prijs 2019 die ook al 2 keer in de LVK-finale stond en al 2 keer de winnares werd van CMC Alaif. 

Andere bekende projecten van Limbo Studio’s waren o.a. het tv-programma “Wae weurt Sjpringlaevend”, de eerste Limburgstalige boyband “Zuuderleefde”, dialect-soapserie “PLAT!” en meidengroep “PUUR!”. 

Voor vragen m.b.t. artiestenbegeleiding, het schrijven van liedjes, het doen van boekingen, het produceren van videoclips of het aanmelden voor zang, gitaar of performance-lessen kunt u (vrijblijvend) mailen naar info@limbostudios.eu. 

Onze exclusieve artiesten:

Sjpringlaevend

D'r Tim

Ivana

eXtra Lank

Dwayne Horbag

Dj Jeffrey

Wilt u meer weten over een van onze artiesten, wilt u prijzen opvragen of een boeking plaatsen? Mail dan naar info@limbostudios.eu

O.a. bij ons te boeken:

Spik en span

La bamba

Frans Theunisz

Limbo Studio's videoclips

Contact opnemen

Mail ons op info@limbostudios.eu of bel ons op 043 888 01 26