Gino Fey

Gino Fey

Gino Fey die in Limburg reeds zijn sporen verdiend heeft kreeg landelijke bekendheid door het programma Bloed, Zweet en Tranen 2015 van SBS 6. Gino die heel Nederland en de jury verraste tijdens zijn auditie met een nummer van de Amsterdamse coryfee Willy Alberti “de glimlach van een kind” gezongen door de Limburger Gino Fey zelfs Lange Frans was ervan overtuigd dat er een Amsterdammer in zijn keel woonde.  Tijdens de kwartfinale versloeg outsider Gino Fey met het nummer “Dat ene moment” de doorgewinterde en voor de finale gewaande favoriet  Judith Peters. Gino is een gepassioneerde zanger die als geen ander zijn emotie kan uiten in zijn liedjes en optredens volgens jury lid Dré Hazes kreeg hij kippenvel van het nummer “mijn zoon” op plaatsen waar hij niet wist dat je ze kon krijgen tijdens de halve finale tegen Henny Thijssen en kon zelfs lange Frans zijn tranen niet bedwingen door de emotionele uitvoering van dit nummer. Gino die werd geboren op 15 november 1959 zong in diverse bekende groepen en bands in Maastricht. Als solo artiest is hij nummers gaan zingen van zijn grote idool  André Hazes, dit bleef niet onopgemerkt en zo werd hij regelmatig geboekt als look a like André Hazes.

Hoogtepunt was de uitnodiging van het Nederlands Consulaat om een optreden te verzorgen in Tanzania. Ook wordt Gino ieder jaar weer uitgenodigd om in Amsterdam voor de Amsterdammers op koningsdag een optreden te verzorgen voor ca. 3000 bezoekers als de look a like André Hazes.

Gino Fey heeft onlangs nog met veel succes in het voorprogramma van Wolter Kroes gestaan in het Gooiland theater te Hilversum.

Gino heeft inmiddels al diverse cd’s uitgebracht zowel Limburgstalig als Nederlandstalig.

Een optreden van GINO FEY is geschikt voor bedrijfsfeesten, privéfeesten, bruiloften, bar,  discotheken, kermissen, presentaties, CARNAVAL, schuttersfeesten etc. Gino Fey laat alle vooroordelen verdwijnen en is een succes, óók op uw evenement!

Voor boekingen of info mail naar info@limbostudios.eu

 

Video's van Gino Fey